Trött på att vara en fetknopp

Det kanske är svårt att ta in, men jag är så fruktansvärt trött på att vara en fetknopp. På att alltid vara ful. Aldrig sitter kläderna snyggt. Svårt att hitta kläder. Aldrig känna sig sexig inför sin partner (t.o.m skämmas över att visa sig naken för honom!), vara osmidig, m.m...
Ja, men ta tag i det då! Kanske en del tänker. Jaa, det är lättare sagt än gjort det. Om man är i ett beroende. Eller om man inte mår bra. Ärligt talat vet jag inte riktigt vad som är fel men något är ju fruktansvärt fel iaf. För detta är inte normalt.. Jag har en del demoner det har jag men jag vet inte vad som påverkar ätandet och inte.. Det är så himla frustrerande. 
 
Dock måste jag säga att idag har varit en bra dag, en väldigt bra dag. Jag har visserligen fått i mig alldeles för mycket kolhydrater. Men nästan inget sött alls! Vilket är väldigt bra för att vara jag! 
Jag satt mig och kollade igenom lite LCHF böcker jag har hemma, och blev faktiskt väldigt inspirerad. Jag vill egentligen inte behöva gå på någon diet. Men sanningen är ju att jag har mått så mkt bättre på LCHF, så jag måste ändå försöka äta inspirerat av det iaf.. Försöka går ju. Vore enklare om jag inte var så himla kräsen :) 
 
Nää nu går ögonlocken ihop här så bäst att kila upp och lägga sig... 
 
Hörs mera imorgon kanske :) 
 
Puss och kram på er alla <3