Shopping

Igår kväll bestämde vi oss för att åka till Birsta och handla lite, det vart lite i sista minuten så blev lite stressigt dock.
Jag kom iaf hem med trosor, mina första jeansleggins!, ett nytt nässmycke, äntligen nya skor. Plus att vi köpte en eltandborste, har jag velat köpt länge men det har inte blivit av. Så nu känner jag mig lite som Carrie i Sex and the city, eftersom vi bara byter borsthuvud på den :P  Va ju ganska onödigt att köpa två st faktiskt när man bara kan byta huvud. :)  Vi hade dessutom presentkort så den blev gratis! :D  Fick betala för fler borsthuvuden bara.
Ja sen köpte vi lite kläder till bebben med. Men butiken vi gick in i hade kläderna indelade i färger för tjejer och killar. Så det var svårt att hitta något.. På tjejsidan va ALLT bara rosa! På killsidan fanns de iaf lite vitt och så..
Så det var inte lätt att hitta neutrala kläder där inte.. Men vi hittade en vit body med skitsöta djur på :)  Och så blev det ett par blåa byxor med samma tema. Känns som att blåa byxor kan jag sätta på en tjej men kanske inte rosa byxor på en pojke :P   Annras bryr jag mig inte så mkt om färger så, det var bara så trist att dom hade delat in det så :(  Vad är det som säger att en tjej måste ha rosa och en kille ha blått?
Sen så köpte jag äntligen nya skor, var verkligen på tiden :P   Butiksbiträdet hade då ögonen med sig och frågade om jag var gravid.. (pinsamt för henne om jag inte varit det) Så tipsade hon mig om inlägg i son (jag köpte ganska platta skor) som skulle få det att kännas bättre att gå eftersom det blir annorlunda belastning när man är gravid, vilket jag märk.. Får skitont vid hälarna. Men jag köpte dom där inläggen iaf så nu ska det nog kännas bättre :)

Är dock osäker om jag passar i jeansleggins?? Det passar ju bara smala människor egentligen.. men jag köpte dom iaf, kostade bara 99kr.  Har velat haft de länge.
Får väl ha kjol över eller nå så syns inte mina tjocka lår :P

Nåja efter shoppingturen började jag må sämre igen, så var nog inte bra att va ute och ränna bland folk.. Mådde skit imorse och nu är hostan sämre :( 
Så tyvärr ställde jag in jobbet oxå :(  
Borde kanske inte åka och kolla på huset idag heller men måste, och verligen verkligen vill! Det tar bara en halvtimme så jag hoppas det går bra. 

Önska oss lycka till! :) 


Pusspuss



 
älskade <3