Ny vecka igen!

Japp nu är vi i vecka 36, ojoj inte långt kvar nu :)
Får gärna vara över nu för jag kan varken röra mig eller sova :P Och toaletten är min ständiga plats att återvända till....
Inatt hade jag sjukt ont, tror kanske att bebisen fixerade sig på rikitgt nu? K'ndes som samma smärta som när h*n skruvade ner sig i bäckenet så vet inte om h*n skulle ännu l'ngre ner nu eller "låsa fast sig".  jag hoppas :)
Det slutade iaf att jag gick upp halv fem ca.. Trööött!
Men har vilat ett tag på soffan på altanen. Men sen vart de stekande sol så då gick det inte mer :P
Ska testa sova i Tempursängen inatt istället för den e hårdare, får se om det känns lite bättre iaf och att man kan röra sig mer. Annars är ju liksom soffan skönaste stället just nu just pga att den är hårdare ju..
Ja vi får se.
Igår träffade jag Nybban en sväng iaf :) Vi va ut till Torsång och käka glass, mums! Och snackade bekymmer och livsöden.. <3
Idag ska jag träffa Erika, :)  Wiie! Minns inte när jag träffa henne sist :O Men det var snö på backen då tror jag... Ojojoj.
Så det ska bli riktigt kul, för vi har försökt träffats såå många ggr nu men inte lyckats.
Ja lite nytta har jag hunnit med idag med, tvättar just nu. Har diskat, rastat hundar. Lagade lunch och föärberedde middagen samtidigt ;)
Liite trött bara, höll på att hälla juice på mackorna imorse och sen saltade jag n'ästan blodpuddingen ist för våffelsmeten... ojoj.. hehe.
Ne puss på er :) <3<3