Dödsbesked...

Hejsan alihopa där ute!
Har inte blivit något bloggat nu på ett par dar men så kan de bli ibland =)
'
Hände väl inte så mycket i fredags iallafall förutom att jag fick oväntat besök av min sambos syster mitt på dagen. var jättejättetrevligt :)
Annars hände väl inte mkt, det var väl lite fredagsmys sen la vi oss innan kl nio, haha.

Igår var vi upp till Östersund till vår gamla lägenhet och åtgärdade saker som inte gick igenom bes och som inte städfirman åtgärdade.. Sen somnade jag alldeles för sent vilket resulterar i att jag är fruktansvärt seg idag med ganska rejäl huvudärk.. Men får skylla mig själv.

Inatt hade jag fått sms av mitt ex att han skulle ta piller och somna in.. vet inte vad jag ska tro om det eftersom han sagt det tuuusen ggr förut.. och dom som pratar öppet om det brukar inte göra det.. så jag vet inte, vad gör man ???  Tänk om han verkligen gjort det, jag vet att alla säger att det inte är mitt fel men jag skulle ta på mig skulden ändå.. jag tar redan på mig skulden att han mår så pass dåligt som han gör.. fast det är ju egentligen inte mitt fel.. jag kan inte hjälpa honom men det förstår han inte.. vet inte vad man ska ta sig till..  egentligen borde inte han vara en börda på mina axlar mera för han gjorde slut med mig för typ 4 ½ år sedan..  alltså var det inte ens jag som gjorde slut men han vill ha tillbaka mig.. ja jag vet inte vad man ska säga..

Jag fick även ett sms av mamma idag att dom nu tagit bort en av hundarna :(  Det var väntat men såklart ändå inte kul.. Och dim hade inte sgat något till mig i förväg eller bett mig komma hem utan jag fick veta det när det var försent..  Men det var bäst för honom <3 Älskade hund. Klokare hund får leta efter.. Men tyvärr tar ju alla liv slut en dag.. :(   
Skriver mer om det sneare kanske.. <3  Har nog inte rikitgt smält det ännu.. kommer man ju verkligen inte fatta förrän man är hemma igen och det bara kommer en hund och hälsar i dörren.. :/   men jag var förberedd på detta när jag var hem sist så på sätt och vis har jag redan sagt adjö och börjat bearbeta det.. så ja, ibland är det bra att "veta" i förväg..
Genom åren har jag varit med om så himla många djur som man förlorat så det känns som att det börjar bli en vana.. men så är det väl när man älskar djur och alltid levt med minst 10 djur omkring sig samtidigt.. och nu har det blivit väldigt många djur som vi fått tagit bort på kort tid.. men det är ju för att alla börjar dom bli gamla.. men nu så börjar det bli mer och mer förnyelse i familjen där hemma :) <3   men aldrig aldrig kommer man glömma dom man haft <3  
På ett halvår nu har vi tagit bort en häst, en katt och nu en hund..  Hemskt.. 
På något konstigt sätt gråter man inte lika mkt längre... Man är såklart lessen men allt kommer inte ut i tårar. 
Förr om åren grät man jättemycket men nu är man som sagt "van", om man nu kan bli det?
Mest har jag iaf gråtit över mina hästar jag tagit bort.. 2 st har det blivit under de åren som hästägare.. att förlora en häst är så stort..man tror att tårarna aldrig ska ta slut.. Och jag bävar så för den dagen min nuvarande häst måste somna in.. jag kommer nog aldrig bli mig själv helt efter det.. för han är den häst jag haft längst, han var inte den första hästen i mitt hjärta men han är den jag haft längst och skapat mest minnen med.. Men jag hoppas att han lever i många år till :)

Men kanske ska försöka tänka på något roligare nu.. men vill skänka tankar och kärlek till alla sjur genom tiderna <3

Men ska ta och börja med maten nu tror jag, den tar ju sin tid.. idag blir det hasselbackspotatis, hemmapanerad skinkschnitzel och rödvinssås. =)  Ska bli asgott! Får se om jag hittar på nå kul efterrätt oxå eller inte.

Efterfrågan efter magbild har jag fått och det kommer senare idag eller imorrn ;)


Puss på er!<3