Fått internet

Igår fick vi internet, skönt! :)  Dom kopplade in det tidigare. Fast tven har dom inte kopplat in än, men det stör inte. Var nästan skönt att va utan tv faktiskt.

Iaf fick världens bloggsug nu så var tvungen att slå på datan en snabbis ;)  Får passa på medan lillen sover <3 han sover knappt på dagarna längre så då hinner man inget..

Idag har vi varit i stan i 4 timmar. Så blir det när man flyttar långt från stan ;) Då får man se till att göra alla ärenden när man väl är i stan :P
Var till familjerätten idag så nu är verkligen E pappa till A på riktigt ;) hehe.
Iaf, fick iaf massa mat köpt och hundmat och jag köpte nya mjukisar :) Hittade även urmysiga och snygga tjocktröjor som jag ska köpa sen när man har mer pengar.

På tal om kläder så beställde jag och hjärtat lite kläder till oss själva igår. Tyckte vi va värda de. Behövr lite nytt och jag skulle verkligen vilja byta ut min garderob lite :o Ändra lite stil.. Skulle inte skada.. Men får ta lite i taget.
Iaf va löjligt glad man kan bli av att få köpa lite nya kläder, höhö. Är bara så ivrig att dom ska komma! Men är skiiiitlång leveranstid..

Trivs så himla bra i huset! Känns verkligen som vi hittat hem, så himla mysigt! Kunde inte vara lyckligare! Det kommer väl lite bilder sen kanske när vi kommit iordning mer.

Å det är så mysigt med hösten oxå :) Urmysigt!
Känns verkligen som man fått en nystart i livet. Lycklig <3
Och om knappt 3 veckor fyller man år oxå, helt otroligt.. Vart fan tar tiden vägen? Men man har väl kommit upp i den åldern då det inte är så speciellt att fylla år längre. Men det är mysigt att ha folk på besök och få bjuda på fika :)

Ne men jag ska väl sluta nu. Får bli mer en annan dag.
puss på er!


Här är iaf kläderna jag beställde:





från bonprix.se